Ми у Facebook
24.12.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: тверезий погляд на речі

Якщо дуже постаратись – вийде майже все. З друзями та коханими варто помиритися. Будьте обережні на дорозі та з електроприладами.
Астрологічний прогноз: 24 грудня 2013, вівторок.

22 місячна доба. Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає).

Досить позитивний вівторок. Якщо реально, з практичної точки зору оцінювати ситуацію, а ще дуже-дуже постаратись і докласти додаткових зусиль - вдасться добитися великих успіхів.

Цілеспрямовані та енергійні люди, неформальні лідери мають можливість піднятися по кар'єрних сходинках.

Проте нова робота, посада (проект, завдання, доручення) вимагатимуть від них надзусиль за ті самі гроші й будуть пов'язані зі збільшенням навантажень та відповідальності. На таке можуть погодитись тільки божевільні фанати своєї справи, люди, яким запропонували безальтернативну пропозицію, або наївні, але амбітні дилетанти.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Добре проходять ділові зустрічі, серйозні домовленості. Багато користі й нового досвіду принесе участь у суспільно-громадському житті.

Сприятливий день для всіх педантичних, скрупульозних людей – архівних працівників, вчителів, юристів, а також усіх, хто володіє інформацією. Добре наводити порядок у документах. Гроші вдасться зекономити.

На жаль, можуть траплятися різні несподіванки з транспортом, механізмами і електрикою. Дотримуйтесь правил дорожнього руху та техніки безпеки!

Гороскоп на тиждень 23 - 29 грудня

Можна легко вирішити особисті проблеми, знайти компромісні рішення, помиритися. Нові романтичні знайомства мають чудову перспективу.





На правах реклами