Ми у Facebook
25.12.2013, 11:00

Студентам не виплачують стипендій: вони висловили Табачнику ультиматум

Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня, якщо уряд не виплачуватиме стипендії протягом найближчих 24 годин. Про це повідомляється на сторінці організації в Facebook.
В університетах країни тривалий час затримують стипендію. Це пояснюють відсутністю фінансування з держбюджету, пише "Сегодня".

"Напередодні свят нас залишили без копійки в кишені. Уряд Миколи Азарова довів країну до такого стану, що в державній казні немає коштів для студентства. Влада бере кредити у Кремля, стираючи суверенітет держави. Доводить країну до стану дефолту. У той же час, коли студентам тижнями затримують стипендії, фінансування "правоохоронних" органів в наступному 2014 році збільшують!" - йдеться в повідомленні.

Євромайдан очима журналістів зі всієї України

Студентська організація також зазначає: "Ми даємо владі 24 години на виплату стипендій студентам. У разі, якщо наша вимога не буде виконана, Студентська координаційна рада оголошує загальну мобілізацію студентів 25 грудня об 11:00 біля пам'ятника Т. Шевченка".

Керівники найбільшого ВНЗ Рівного - активістам Євромайдану: "Хто ви такі?"

Як повідомлялося, 21 грудня, рівно через місяць після рішення Кабміну про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію України і ЄС, студенти на Майдані Незалежності влаштували акцію на підтримку євроінтеграції і проти приєднання до Митного союзу, спалюючи портрети представників влади.

Джерело: fakty.ictv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ