Ми у Facebook
27.12.2013, 12:14

"Міні-міс і міні-містер Рівненщина": переможців інтернет-голосування визначено! [+Фото]

27 грудня відбудеться фінал Другого регіонального дитячого фестивалю краси і талантів "Міні-міс та міні-містер Рівненщини-2013". За кілька годин до початку дійства на порталі OGO.ua завершилось інтернет-голосування, і нині ми готові назвати імена його переможців!
Нагадаємо, що дитячий фестиваль краси і талантів "Міні-міс та міні-містер Рівненщини-2013" проводиться другий рік поспіль. Цьогоріч його учасниками стали двоє хлопчиків і 17 дівчаток.

Переможці регіонального фестивалю представлять Рівненщину на національному фестивалі краси та таланту "Міні-міс та Міні-містер України-2013".

ВІДЕОРОЛИКИ ВСІХ УЧАСНИКІВ

За результатами інтернет-голосування на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua, найбільше голосів на свою підтримку здобула 6-річна Вікторія МИРОНЕЦЬ, яка навчається у ЗОШ № 25 м.Рівне. Отож, саме вона отримає звання "Міні-міс ОГО-2013". Вітаємо!



А серед двох хлопчиків-учасників проекту переміг 6-річний Гліб БОРБОЛЮК, який навчається у ЗОШ №27 м.Рівне. Саме Гліб отримає титул "Міні-містер ОГО-2013". Наші вітання!



У Рівному відбулася презентація учасників фестивалю "Міні-міс та Міні-містер Рівненщини-2013"

Нагадаємо, що фінал Другого регіонального дитячого фестивалю краси і талантів "Міні-міс та міні-містер Рівненщини-2013" відбудеться у п'ятницю, 27 грудня, на головній сцені ТРЦ "Екватор". Початок о 16.30.

А хто переможе - дізнаєтесь вже зовсім скоро на порталі OGO.ua!






На правах реклами