Ми у Facebook
29.12.2013, 19:29

На Євромайдані Рівного провели останнє Народне Віче 2013 року

Рівненський Євромайдан готується зустріти Новий Рік. Сьогодні "євромайданівці" провели останнє цього року недільне Народне Віче.
На відміну від минулого Народного Віча, на якому проголошували Резолюцію про недовіру міському голові Володимиру Хомку, цього разу подібних гучних заяв не робили.

- Ми доносили до людей, що потрібно згуртовуватись, - говорить представник оргкомітету громадської ініціативи "Євромайдан Рівне" Зураб Кантарія. - Потрібно об'єднуватись і діяти на рівні громад - у Рівному, в районах, в селах. Потрібно "мучити" своєю прискіпливою увагою кожного "маленького януковича" тут на місцях, від суддів до депутатів обласної ради, голів райадміністрацій. Потрібно показувати, що їх знаємо, щоб їм було некомфортно ходити по вулицях, заходити у магазини й супермаркети.



До слова, на Євромайдані відкрили так звану "Стіну ганьби", на якій розмістили портрети тих, хто, за словами активістів, у Рівному підтримує "злочинний режим" Януковича.



Поки що на стіні 4 фото - міського голови Рівного Володимира Хомка, голови рівненської ОДА Василя Берташа, головного міліціонера Рівненщини Василя Лазутка та судді Окружного суду Оксани Дудар.

За словами Зураба Кантарії завтра, 30 грудня, о 18.00 запланований вечірній мітинг, адже саме завтра минає рівно місяць з кривавого розгону студентів на майдані Незалежності у Києві.

Мітинг 30 грудня стане останнім в 2013 році. На сцену Євромайдану активісти планують повернутися 2 січня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ