Ми у Facebook
30.12.2013, 12:36

Рівнян запрошують зробити "Добро на Різдво" [+Фото]

Рівненський міський Палац дітей та молоді другий рік поспіль проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Її мета – подарувати свято тим діткам, які часто-густо його просто позбавлені через проблеми зі здоров'ям.
Незвичайність задуму – в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного та обміняються відчуттям свята. У цьому їм допоможуть волонтери Молодіжної палати ПДМ та Парламенту дітей міста.

До акції долучились телеканал "Рівне 1", міська громадська організація "Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей та підлітків ПДМ" та Видавничий дім "ОГО". Кожен із нас зробить свій внесок у те, щоб діти, які цього потребують, отримали подарунки і душевне тепло.



Рівне: зроби макіяж завтра і долучися до благодійності

Приміром, глядачі телеканалу "Рівне 1" побачили в ефірі історії дітей-учасників акції. Вони поділились своїми мріями та сподіваннями. А нині ми знайомимо з дітками та їхніми мріями читачів “Рівненської газети”. Нам, журналістам, часто доводиться допомагати знайти один одного людям, які потребують допомогти, і тим, хто цю допомогу може надати. Тож сподіваємось, що нам це вдасться й нині. А відтак, серед тих, хто прочитає цю сторінку, знайдуться благодійники, які допоможуть діткам втілити їхні мрії.



"Різдвяне диво" знову в Рівному [+Фото]

Минулого року під час подібної акції майже двом десяткам дітей, які мають ті чи інші проблеми зі здоров'ям, вдалося чи не вперше в житті повірити у диво завдяки добрим людям, які здійснили їхні заповітні мрії.
Акція триватиме аж до свята Водохреща – 19 січня 2014 року. Приєднатися до неї – досить просто. Головне – бажання поділитися з дітками теплом. Можливо, саме ви допоможете здійснити чиюсь мрію!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ