Ми у Facebook
03.01.2014, 15:45

Модні куртки, пуховики на зиму 2015 [+Фото]

Найпопулярніший верхній зимовий одяг - пуховик. І легко, і тепло, і практично, і від вітру рятує, і від лютого морозу. Ще й значно дешевший, ніж натуральна шуба чи пальто.
Отож, які фасони, моделі та кольори пуховиків актуальні у цьому сезоні й наступного року?

Оскільки в Європі, та й у нас в Україні, не дуже холодні, але досить примхливі зими, дизайнери пропонують нові цікаві рішення.

ТРИ СИЛУЕТИ
У фасонах жіночих пуховиків – три основні силуети: прямий, Х-подібний та «кокон». Модні моделі з напівкруглими плечима, об'ємними рукавами та горловиною. Х-подібний силует ідеально поєднується з V-подібною горловиною та вирізом знизу, він може бути приталений або прямого силуету з паском або ременем з великою пряжкою.

БІЛИЙ
Взимку 2015 року найактуальнішим кольором вважається білий, незважаючи на те, що він дуже непрактичний. Але білий пуховик відразу ж вас перетворить на юну Снігуроньку. Також у тренді кольори хакі та чорний. Яскраві пуховики теж є дуже модними. Стильні кольори для різного віку – винні відтінки, бордо, сірий, синій.

МОДНИЙ ПРИНТ


На піку моди – легкі зимові пальта з монохромним малюнком, у класичну клітинку, абстрактні та рослинні принти.


Поза конкуренцією захисний принт у стилі «камуфляж».

ПУХОВИК-ОБМАНКА


Головний зимовий тренд - пуховик-«обманка». Зовні – ніби простий демісезонний плащ або легка курточка. Фасон нагадує парку (довгу теплу куртку з капюшоном) або дафлкот (однобортне шерстяне напівпальто з капюшоном і великими довгастими застібками). Можна носити такі моделі пуховика із початку осені аж до кінця весни. І ніхто косо не буде дивитися, чому одяг не за сезоном. Найчастіше такі куртки шиють чорного і темно-сірого, також можна зустріти моделі яскравих фруктових відтінків.

КЛАСИЧНИЙ
Класичні пуховики різної довжини все ще займають міцні позиції на модних подіумах. Їх оздоблюють прошитими елементами, які допомагають створити необхідний ефект. Однак довжина не опускається нижче середини литки. Діагональна стібка ідеально приховує зайві кілограми. Модна вже кілька років прошивка у вигляді дрібних квадратиків або ромбиків робить пуховик не таким об'ємним, а вас – на розмір стрункішою.

ЕЛЕГАНТНИЙ


Під таке світло-бежеве пальто Chloé не соромно одягти навіть вечірню сукню! Не менш елегантні й багаті чорні пуховики від Kenzo та Junya Watanabe.

СПОРТИВНИЙ


Спортивні "дуті" куртки також вважаються актуальними у 2015. Теплі й функціональні, вони підійдуть для прогулянок по місту і поїздок у гори. Тут може бути різне забарвлення і довжина.

Особливо стильні у сезоні осінь-зима 2015 суперкороткі куртки. Але вони не завжди практичні. Оптимальна довжина - до середини стегна. А короткі моделі – найкращий варіант, якщо ви часто їздите за кермом.

ХУТРЯНИЙ
Цікавий варіант - пуховик, який спочатку здається хутряною курткою. Ультрамодна деталь – комір, кишені або манжети на рукавах з довгого або кучерявого хутра (каракуль, лама), що створює цікавий контраст фактур.

КОМБІНОВАНИЙ


Комбіновані моделі пуховиків виглядають дуже стильно і молодіжно, красиво і яскраво. Один виріб може створюватися з поєднання різних матеріалів - вовни і тканини, хутра та шкіри.

ОРИГІНАЛЬНИЙ


Багато дизайнерів цього року, створюючи нові колекції зимового одягу, відмовилися від унісексу та спортивності на користь жіночності. Це стосується обробки та фасону. Проводяться різні, вдалі й не дуже, експерименти з силуетами, матеріалами і декоративними елементами.

У нових колекціях є незвичні моделі з вкороченими рукавами, і два в одному: тонка на вигляд курточка, а з-під неї виглядає ще й пуховий жилет.

Чимало моделей за допомогою планок та прихованих застібок створюють ефект, що вас хтось покликав на вулицю і ви вибігли на хвильку, недбало загорнувшись у своє пальто.

ЕКСТРАВАГАНТНИЙ


Один з трендів сезону, завдяки якому ви точно опинитесь у центрі уваги. Це моделі зі збільшеним об’ємом, які нагадують пухову ковдру, накинуту на плечі; пальта оригінальної геометричної форми, пуховики-пончо. Їм притаманні великі деталі крою та збільшена горловина, незвичайний дпкор, наприклад, «дуті» волани.

Найбільш актуальні моделі чоловічих пуховиків сезону осінь-зима 2014-2015
Найбільш актуальні моделі чоловічих пуховиків сезону осінь-зима 2014-2015


За матеріалами: glianec.com.ua, verystylish.ru, magiclady.net

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Наймодніші жіночі пальта сезону осінь-зима 2014 [+Фото]





На правах реклами