Ми у Facebook
07.01.2014, 17:11

Яценюк пообіцяв "у найкоротші терміни" єдину команду від опозиції [+Відео]

У найкоротші терміни лідери української опозиції запропонують рішення, якому всі будуть аплодувати. При цьому "найменш важливо хто в якому кріслі буде сидіти". Про це, виступаючи на столичному Євромайдані, заявив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба партії.
"У найкоротші терміни ми запропонуємо рішення, якому ви будете всі аплодувати, – єдину проукраїнську і проєвропейську команду, команду української перемоги", - заявив Арсеній Яценюк.

"У цьому році нам треба дві дуже важливі риси: хоробрість і терпіння - щоб мати сили перейти випробування, а їх буде багато, і щоб здолати все, що буде перепоною на нашому шляху", - додав він.

Також Яценюк запевнив, що "між опозиційними політиками буде єдність". За його словами, найменш важливо "хто в якому кріслі буде сидіти". "Найбільш важливо - що буде після того, коли наша єдина команда виграє вибори. А ми разом їх виграємо", - додав політик, якого цитує "Українська правда".

У Рівному постраждав ще один активіст Євромайдану

Зазначимо, що виступаючи на Євромайдані 5 січня, Арсеній Яценюк заявив: оголошувати єдиного опозиційного кандидата в першому турі виборів – це виставляти мішень, яку знищать ще до перегонів. Лідер фракції "Батьківщина" нагадав, що 18 травня три опозиційні сили підписали угоду, за якою в другому турі президентських виборів вони підтримують єдиного кандидата. У першому ж турі, за словами Яценюка, поки що така формула: ідуть кандидати від кожної парламентської опозиційної партії: "Пояснення дуже чітке – одного не зареєструють, другого знімуть, третього отруять. Тому сьогодні виставляти одну мішень, яка буде знищена за 15 місяців до виборів, – це неправильно", - пояснив думку опозиційний політик.

Арсеній Яценюк вітає українців на Євромайдані з Різдвом Христовим



Різдвяне інтерв'ю патріарха Філарета: "Коли б'ють - то не Божа воля" [+Відео]





На правах реклами