Ми у Facebook
07.01.2014, 18:35

У Рівному нагородять юних знавців Біблії [+Фото]

12 січня у рівненському міському Палаці культури "Текстильник" під час Різдвяного концерту нагородять переможців олімпіади серед вихованців недільних шкіл Рівненської єпархії УПЦ "Знавці Біблії", яка відбулась днями.
ІІ олімпіада серед вихованців недільних шкіл Рівненської єпархії УПЦ «Знавці Біблії» відбулась днями у приміщенні рівненської міської бібліотеки № 10, що на Гагаріна, 67. Як і попереднього разу, організацією олімпіади займався відділ релігійної освіти та катехізації Рівненської єпархії на чолі з священиком Іоанном Дячуком, яким було розроблено тестові завдання.

Виявили бажання позмагатись за звання кращих 19 юних православних християн, що вивчають Закон Божий в недільних школах своїх храмів.

За участь в олімпіаді всі учасники були нагородженні смачними солодкими подарунками та грамотами з благословення архиєпископа Рівненського та Острозького Української православної церкви Варфоломія, повідомляє "Рівне православне".



Навіщо дошкільнятам Біблія?



Зазначимо, що змагання юних знавців Біблії з усієї України традиційно проходять на Рівненщині щовесни на базі Національного університету "Острозька академія".

Наймолодші в Україні знавці Біблії - на Рівненщині





На правах реклами