Ми у Facebook
08.01.2014, 10:49

У Рівненській області морози вдарять після старого Нового року

Після 13 січня в Україну таки може прийти справжня зима зі снігом і морозами. Тобто тим, хто збирається йти щедрувати, потрібно вдягатися тепліше. Адже синоптики прогнозують різке похолодання.
«Ближче до 13 січня стовпчик термометра по всій країні різко опуститься на цілих 10 градусів. У південних областях буде близько 0 градусів, а от в інших - до 5 морозу зі снігом», - сказала "Сегодня" синоптик Наталка Діденко.

А до старого Нового року справжньої зими чекати не варто - температура подекуди сягатиме до +10 градусів. На території Рівненської області 8-9 січня вночі 0...-3, вдень +4...+6, мінлива храмрність.


За прогнозами Укргідрометцентру, до 14 січня майже на всій території України пануватиме весняна погода, а стовпчик термометра вдень буде показувати до +3…+6 градусів навіть у зазвичай холодних у цю пору північно-східних областях.





У середньому до кінця січня по всій країні, за прогнозами Укргідрометцентру, стовпчик термометра не опуститься нижче -8 градусів. Лише у Луганській, Київській та Рівненській областях може бути трохи холодніше - до -10 градусів.

Яким буде рік Коня: Прогноз погоди в Україні на 2014 +ІНФОГРАФІКА

Ще більше підморозить українців на Водохреще: ближче до 16 січня до нас прийде холодний арктичний циклон, який принесе з собою 15-градусні морози. Але таку температуру варто очікувати тільки вночі і тільки в північно-східних регіонах.

У решті областей, у тому числі на Рівненщині, на Водохреще буде максимум -6…-11 градусів за Цельсієм.

Різке похолодання тривалим не буде, і за прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, «справжня» зима триватиме максимум місяць - вже з середини лютого в Україну знову повернеться майже весняне тепло, повідомляють fakty.ictv.ua.





На правах реклами