Ми у Facebook
24.12.2013, 15:06

Яким буде рік Коня: Прогноз погоди в Україні на 2014 +ІНФОГРАФІКА

Українців в 2014 році очікують люті морози в лютому і літо в травні.
У наступному році Україну очікують люті морози в лютому і коротка весна. У цілому, за словами народних синоптиків, зима буде сніжною, весна дощовою, а літо жарким, пишуть Вести.

Як зазначила начальник відділу планування Держагентства з екоінвестицій Ірина Трофимова, на клімат України дедалі помітніше впливає глобальне потепління: "Графіки погоди показують серйозні коливання. Якщо в цьому році спостерігалося одне, то наступний рік буде прямо протилежним".

Зима на Рівненщині очікується теплою [+Відео]

Зима-2014, як і минулого року, буде затяжною, аж до кінця березня, але вже без таких снігопадів. "Холоди почнуться з 11 січня. Другий зимовий місяць у 2014 році буде холоднішим, ніж у 2013-му. На Водохреща (19 січня) температура знизиться до 15 градусів.

Пік холодів очікується 25 січня - до мінус 25 градусів. Але самим суворим видасться лютий. Із 3-го числа - до мінус 20 градусів", - говорить народний синоптик Валерій Некрасов.

Березень обіцяє бути холодним, а 8 Березня очікується мокрий сніг. "На початку березня - заморозки, після 10 березня - незначне потепління. У цілому весна буде дощовою, короткою і холодною", - додав Некрасов.

Наймодніші жіночі пальта сезону осінь-зима 2013-2014 [+Фото]

Згідно з його прогнозом, квітень буде єдиним по-справжньому весняним місяцем у прийдешньому році. Літо прийде рано - в травні. "До кінця травня утримається спека, погода буде сухою. Температура в Україні зросте до 25-30 градусів, а іноді - до +40. Це буде в серпні, а ось у липні середня температура становитиме 32 градуси", - вважає Некрасов. Триватиме літо аж до жовтня.

Водночас, інший народний синоптик Леонід Горбань каже, що аномально спекотного літа не буде: "Можливо, в якісь дні температура і підніметься, але в середньому в добу буде 25 градусів", - заявив синоптик Леонід Горбань.

Прогноз погоди до 3000 року: в Україні можна буде вирощувати мандарини!

vesti.ua
vesti.ua











Як раніше повідомляв OGO.ua, що українці зустрінуть Новий рік з теплою погодою.





На правах реклами