Ми у Facebook
11.01.2014, 16:20

Рівнян просять бути обережними у Таїланді

Це пов'язано із масовими вуличними протестами у столиці країни Бангкоку (очікується, що найбільшої активності протестні акції набудуть 13 січня) та сусідніх з нею провінціях Нонтхабурі, Самут Пракан та Пантхум Тхані, де дію надзвичайного стану продовжено до 1 березня 2014 року.
З огляду на це, Міністерство закордонних справ України вчергове наполегливо рекомендувало громадянам нашої держави утриматися від відвідання цих регіонів, а у разі нагальної необхідності здійснення таких поїздок - проявляти підвищену пильність та обережність, уникати місць масового скупчення людей, не брати участь в демонстраціях, не здійснювати несанкціоновану фото- та відеозйомку, не вступати в суперечки з місцевим населенням з питань, що стосуються ситуації у цій країні.

У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в Королівстві Таїланд за номерами телефонів (+662) 685 32 16 та (+6689) 200 39 00 або телефонувати на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: (044) 238 16 57.

Нагадаємо, днями зовнішньополітичне відомство України також рекомендувало нашим співвітчизникам утриматись найближчим часом від відвідування ще однієї азіатської країни - Бангладеш, у зв’язку із численними заворушеннями та спалахами насильства, спричиненими загостренням внутрішньополітичної кризи в країні.

Рівнянам не радять їхати у Бангладеш

Як повідомляє neftegaz.ru, ряд авіакомпаній уже відмовились від рейсів до столиці Таїланду 13 січня. За даними видання, йдеться про Singapore Airlines, Hong Kong Airlines та Cathay Pacific.





На правах реклами