Ми у Facebook
13.01.2014, 11:48

У Рівному заколядували діти з Маріуполя [+Фото]

Упродовж Різдвяних свят учні 5-11 класів з міста Маріуполь відвідали Рівненщину. Школярі змогли долучитись до поліських народних традицій та відчути різдвяний настрій
Нагадаємо, що ще з першого дня Різдва у Рівному активно колядують. Так, 8 січня фестиваль Різдвяних піснеспівів проходив у Свято-Воскресенському кафедральному соборі м. Рівне та Свято-Троїцькій церкві м. Рівне (Басів Кут).

Заключний концерт учасників фестивалю "Різдвяні піснеспіви" пройде на Водохреща, 19 січня, на сцені Рівненського обласного академічного українського музично-драматичного театру. Початок о 17 годині.




У Рівному відбувся десятий фестиваль "Різдвяні піснеспіви" [+Фото]


Крім того, упродовж Різдвяних свят учні 5-11 класів з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти – сироти та позбавлені батьківського піклування м. Маріуполь відвідали Рівненщину. Візит відбувся в рамках культурно - просвітницької програми «Свою Україну любіть».

Школярі разом з вчителями вперше відвідали культурні та історичні місця області. Аби зимові канікули минули не лише цікаво, а й корисно діти побували в Рівненському краєзнавчому музеї та обласній науковій бібліотеці.

Як рівненські чиновники дітям ялинки дарували [+Фото]






На правах реклами