Ми у Facebook
16.01.2014, 10:22

У Рівному на Млинівській у пожежі ледь не загинув господар оселі

16 січня близько другої години ночі в оперативно-рятувальну службу ГУ ДСНС у Рівненській області повідомили про пожежу в багатоповерхівці на Млинівській, 33.
Негайно на місце виклику виїхали два відділення рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №2, з пожежною автодрабиною та оперативно-координаційним центром ГУ ДСНС.

Мешканці будинку повідомили рятувальників, що загоряння виникло на 6-му поверсі. Працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій швидко піднялися до однокімнатної квартири, з якої виходив густий дим. Зламавши двері, рятувальники виявили на кухні охоплений вогнем диван, а в задимленій кімнаті – сплячого 38-річного господаря. Чоловіка терміново привели до тями та вивели на свіже повітря. Через отруєння продуктами горіння медики «швидкої» вирішили забрати врятованого в лікарню. Тим часом за допомогою підручних засобів пожежу вдалося швидко ліквідувати. Вогонь не встиг навіть поширитися за межі кухні.

На даний час причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. Врятованого чоловіка лікарі вже відпустили додому. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС.



Статті до теми:
Рівненщина вражає статистикою пожеж: з початку року загинуло вже 7 людей
Страшна пожежа у родині священика на Рівненщині: подробиці [+Відео]
Рівненщина: подружжя згоріло у ніч на Різдво [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ