Ми у Facebook
17.01.2014, 12:42

Актор з Рівненщини знявся в кліпі Бориса Моісеєва [Фото+Відео]

Актор маленького зросту Сергій Лехкобит народився у селищі Володимирець на Рівненщині, але вже півтора року працює актором у столиці. Одна з останніх зйомок Сергія - кліп Бориса Моісеєва та Стаса Костюшкіна.
Сергій Лехкобит народився у смт Володимирець і до десяти років особливо не відрізнявся від своїх однолітків. Проте у віці 10 років стало помітно, що хлопець нижчий зростом за дітей його віку. Через це у школі не завжди все було просто, стосунки з однокласниками також не завжди складалися. Після дев’ятого класу хлопець вирішив не продовжувати навчання у школі, а вступити до училища. Так Сергій став студентом Володимирецького вищого професійного училища №29. Спеціальність, на якій навчався хлопець, – оператор комп’ютерного набору. Хоча це і подобалося Сергію, але він зрозумів, це не те, чому він міг би присвятити своє життя.

– Мені завжди більше подобалися активні заняття: прогулянки, подорожі, тому і робота програміста мені не видалася до душі, – розповідає актор Сергій Лехкобит. – І в років 16 я вирішив стати актором.



Письменник з Рівненщини може отримати 10 000 гривень за книжку дитячих віршів

Нині Сергій Лехкобита можна побачити у таких серіалах, як "Віталька" (роль гнома), "Бардак" (Семен), "Містична Україна" (підземний житель), "Половинки" (стриптизер-невдаха). Хлопець знімався у художніх фільмах "Архімед", що скоро вийде на екрани, та "Хоробрий кравець", прем’єра якого відбудеться навесні 2014. Також Сергій знімався в кількох фестивальних фільмах.

Більше фото зі зйомок


Остання ж робота хлопця - зйомки у кліпі Бориса Моісеєва та Стаса Костюшкіна.

- На зйомки мене запросили, бо їм потрібен був такий типаж як я,кастинг я не проходив мене обрали без відбору, - розповідає Сергій. - Це буде пісня "Я-бальник".



У Рівному відкрили фотовиставку без гламуру [+Фото]

Зйомки кліпу проходили в Києві,в одному з павільйоні "Експоплази". А вже згодом ми зможемо побачити його на українських та зарубіжних телеканалах.




Більше фото зі зйомок


Ексклюзивне відео зі зйомок






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ