Ми у Facebook
24.01.2014, 13:21

Народне віче біля Рівненської облдержадміністрації 24 січня [+Фото]

Кореспондент OGO.ua передає з місця події.
Біля Рівненської облдержадміністрації, яку 23 січня взяли в облогу місцеві активісти Євромайдану, зібралось Народне віче.

Начальник Рівненського міського відділу міліції Руслан Мельник заявив протестуючим, що міліція з народом і розганяти їх правоохоронці не будуть. Присутні зустріли це схвальними вигуками.

Водночас депутат Рівненської обласної ради від ВО "Свобода" Віктор Кривун заявив, що якщо проти активістів порушуватимуть кримінальні справи, на це потрібно реагувати.



Облога Рівненської ОДА: ранок 24 січня [+Фото]

Депутат Рівнеради Олександр Лащук як представник від міської ради зачитав учасникам Народного віча рішення, яке прийняли депутати Рівнеради на позачерговій сесії 24 січня. Нагадаємо, міські депутати, зокрема, висловились за проведення дострокових виборів Президента та Верховної Ради, звільнення Юлії Тимошенко та інших політв'язнів.



Активіст рівненського Євромайдану Олексій Хахльов оголосив учасникам Народного віча, що якщо о 14 годині не вдасться зібрати позачергову сесію Рівненської обласної ради, то на Народному вічі біля ОДА о 18 годині має бути сформована Народна рада.



Лідер рівненської "Батьківщини" Микола Кучерук: навіщо потрібна позачергова сесія облради





На правах реклами