Ми у Facebook
24.01.2014, 17:17

У Березному голова райдержадміністрації та його заступник написали заяви про звільнення [+Фото]

Ігор Мельник

На Майдані Незалежності в Березному відбувся багатолюдний мітинг. Його учасники висловили протест проти кровопролиття та засудили дії нинішньої влади. Голова райдержадміністрації Ігор Мельник та його заступник з гуманітарних питань Юрій Мадей написали заяви про своє звільнення.
24 січня на Майдані Незалежності в Березному відбувся багатолюдний мітинг. Люди зібралися, щоб висловити протест проти кровопролиття та засудити дії нинішньої влади. Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими під час подій у місті Києві на вулиці Грушевського.

Під час штурму Чернівецької ОДА постраждав голова облради


У своїх виступах представники березнівської громади засуджували дії влади та закликали місцевих "регіоналів" виходити з лав партії. Варто зазначити, що деякі регіонали прислухалися до даних закликів і вийшли з Партії регіонів. Під час мітингу свій партійний квиток здав голова бюджетної комісії районної ради Олександр Ниймет. Окрім нього, ще 11 членів ПР відмовилися від членства у даній партії.

Народне віче біля Рівненської облдержадміністрації 24 січня [+Фото]

У присутності 5-ти учасників мітингу, яких було делеговано громадою з даною вимогою до голови РДА, у своєму робочому кабінеті голова райдержадміністрації Ігор Мельник та його заступник з гуманітарних питань Юрій Мадей написали заяви про своє звільнення з займаних посад.

www.udar.rv.ua
www.udar.rv.ua


www.udar.rv.ua
www.udar.rv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ