Ми у Facebook
24.01.2014, 20:43

Рівне: колони пікетувальників прямують до будинків депутатів-регіоналів

У кожній із п'яти колон - від 100 до 300 людей.
24 січня о 18 годині на майдані Просвіти біля Рівненської облдержадміністрації, приміщення якої вчора захопили опозиційно налаштовані активісти, відбулось чергове Народне віче.

Після його закінчення п'ять колон пікетувальників - активістів Євромайдану та Автомайдану - вирушили до будинків депутатів Рівненської обласної ради від Партії регіонів (фото Степана Петрулі, Чарівне.інфо.). У кожній із колон - від 100 до 300 людей. Протестувальники оголосили, що прагнуть поспілкуватися з місцевими представниками Партії регіонів і вимагатимуть від рівненських депутатів-регіоналів перейти на їхній бік, підтримавши Народну раду і прийшовши на Народне віче у неділю.

Рівне: позачергова сесія міськради вимагає дострокових виборів Президента


Мітингувальники біля будинків Василя Берташа, Олесі Ткачук, Володимира Грицайчука, Юрія Сосюка, Віталія Бойка та Анатолія Юхименка.

Нагадаємо, що сьогодні опозиційні депутати збирались провести позачергову сесію Рівненської обласної ради, проте кількість депутатів, готових взяти у ній участь, виявилась недостатньою. Натомість Рівненська міська рада провела позачергову сесію. У її рішенні, які зачитав на денному Народному вічі під стінами Рівненської ОДА депутат Рівнеради Олександр Лащук, міські депутати, зокрема, вимагають проведення позачергових виборів Президента та парламенту, а також звільнення Юлії Тимошенко та всіх політв'язнів.

Народне віче біля Рівненської облдержадміністрації 24 січня [+Фото]

Ми продовжуємо слідкувати за акціями протесту в Рівному. Маєте свіжу інформацію? Залишайте її в коментарях, надсилайте на info@ogo.ua або повідомляйте за редакційним телефоном (0362) 400-607.

Просимо утриматись від коментарів, які міститимуть екстремістські заклики, що суперечать чинному законодавству та нормам моралі - незалежно від політичної спрямованості. Попереджаємо, що такі висловлювання видалятимуться.





На правах реклами