Ми у Facebook
24.01.2014, 23:32

Громадський активіст Анатолій Бондарчук про можливість зборів владного майдану

Громадський активіст Анатолій Бондарчук розповів про те, що на Рівненщині є можливість організації мітингів на підтримку влади. На своїй сторінці у facebook активіст рівненського Євромайдану написав:
- Алла Івойлова головний редактор газети «Рівненський регіон», керівник прес-служби Рівненської обласної організації Партії регіонів з мобільного телефону обдзвонює активістів Партії регіонів і дізнається у них, чи вони готові виходити на мітинги на підтримку влади.

Активісти Євромайдану закликають прихильників Партії регіонів, а також всіх рівнян та мешканців області не виходити на провладні мітингу. Рівняни сьогодні не можуть підтримувати владу, яка застосувала силу та пролила кров власного народу. Така влада втратила суспільну довіру і свій авторитет.

Депутат Рівненської обласної ради Сергій Штурхецький: "Таких серйозних загроз ще не було"

Лідер Рівненської "Свободи" Олексій Бучинський: "Рівненська обласна рада не представляє інтереси громади"

Перед тим, як виходити на мітинги влади потрібно добре подумати, заслуговує на підтримку влада, що не чує власний народ, який прагне кращого майбутнього для себе та своїх дітей; влада, яка обмежує наші конституційні права та свободи; влада, яка не просто б’є та вбиває наших дітей, родичів, друзів та земляків, але і залишає винних без покарання, - написав на своїй сторінці в facebook Анатолій Бондарчук.

Нардеп Олег Осуховський: "Загони самооборони будуть постійно діяти"

Депутат Рівненської облради Михайло Кириллов: "Ми маємо взяти відповідальність"





На правах реклами