Ми у Facebook
27.01.2014, 00:05

На Рівненщині троє людей загинули від переохолодження

Вже троє жителів Рівненщини з початку року загинули внаслідок переохолодження.
Як повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, 24 січня в с. Костянтинівка Сарненського району в житловому будинку було виявлено мертве тіло тимчасово непрацюючого, 1968 р.н. Смерть наступила внаслідок переохолодження тіла. А 25 січня в травматологічне відділення Рокитнівської ЦРЛ в стані середньої важкості з діагнозом загальне переохолодження поступив житель с. Рокитне цього ж району, тимчасово непрацюючий, 1960 р.н.

На Рівненщині відкриють пункти обігріву

Днем раніше у травматологічне відділення Костопільської центральної районної лікарні в стані середньої важкості з діагнозом алкогольне сп’яніння та відмороження обох стоп поступив 48-річний житель села Дюксин. Цього ж дня в травматологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ в стані середньої важкості з діагнозом алкогольне сп’яніння та обмороження верхніх та нижніх кінцівок госпіталізовано пенсіонера Миколу, 1951 року народження, жителя с.Здовбиця.

Як уникнути обмороження [+ПОРАДИ]

Загалом з початку року рятувальники зафіксували на Рівненщині 6 випадків загального переохолодження, внаслідок яких загинуло троє людей.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ