Ми у Facebook
07.02.2014, 21:47

Рівнянин поснідав з... мавпами [+Фото]

Відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват нині подорожує Індією. Один із найсвіжіших альбомів, якими він поділився з інтернет-користувачами, має оригінальну назву - "Сніданок з мавпами"!
Надзвичайно активний і креативний рівненський фотохудожник, організатор численних мистецьких проектів, Олександр Харват нині подорожує Індією. Мандрівка розпочалась 20 січня, а завершиться вже днями. Нині кориcтувачі Facebook мають можливість слідкувати за подорожжю рівнянина, знайомлячись із яскравими фото з екзотичної країни.

Один із альбомів, які щойно виклав у Мережу Олександр Харват, має цікаву назву - "Сніданок з мавпами". Давайте разом переглянемо декілька світлин, які майстерно зробив у далекій країні наш талановитий земляк!





У лісах Рівненщини оселилися єнотоподібні собаки





А ось враження Олександра Харвата від незвичного сніданку, якими він поділився у Facebook:

- Мавпи - вегетаріанці. Це вони підтвердили сьогодні, завітавши на мансарду в готелі під час сніданку. Спочатку одна, потім друга, третя ... піднялись на другий поверх й прямо до столу, за яким ми сиділи. Не церемонячись двоє залізли на стіл й почали господарювати, шукаючи, щоби перекусити. Вражені від побаченого ми не проганяли їх. Цікаво, чим усе закінчиться? А вони ще більше осміліли! Сніданок то ми уже з'їли, й пили чай. Одна мавпа схопила цукорницю й на трьох перебігла в безпечніше місце. Інша з миски взяла варене яйце й понюхавши його, положила назад. Не знайшовши більше нічого, перекинула стакани й перебігла до іншої мавпи що доїдала цукор. Тут прийшов господар й усіх їх розігнав. Бо вже поприбігали й менші мавпенятка ...

Рівненський фотохудожник Олександр Харват чотири дні гуляв на безалкогольному весіллі в Індії [Фото+Відео]

До слова, у 2012 році Олександр Харват уже відвідував Індію. За підсумками тієї мандрівки у Рівному відбулась фотовиставка "Індія. Контрасти".

У Рівному Олександр Харват презентував індійські контрасти [+Фото]





На правах реклами