Ми у Facebook
11.02.2014, 12:19

Макіяж до Дня святого Валентина для рівнянок: романтичний, витончений і спокусливий [Фото+Відео]

День святого Валентина наближається, і краще заздалегідь підготувати свій святковий образ. Жіночий Клуб пропонує рівнянкам макіяж на вибір.
Романтичний макіяж
Рожевий колір - сама ніжність. Цей теплий відтінок покликаний для того, щоб додати краплю романтики в будь-який образ. Нанеси на рухому повіку рожеві тіні і, щоб підкреслити погляд, нанеси хайлайтер під брову і на внутрішній куточок ока. Тонка стрілка зробить очі візуально більшими, на завершення - чорна туш. Блискучий напівпрозорий блиск для губ і сяючі рум'яна додадуть обличчю свіжості.



Як завжди бути доглянутою?

Сексуальний макіяж
Якщо ти хочеш розпалити іскру пристрасті, обери сексуальний макіяж. Яскраво-червоні або темно-бордові губи зведуть з розуму будь-якого чоловіка! Такий макіяж вимагає великих зусиль, тому що соковиті кольори добре виглядають тільки на гладкій чистій шкірі. Радимо тобі перед зустріччю з коханим очистити і зволожити шкіру і вирівняти колір обличчя підходящою тональної основою. Ти можеш поставити крапку на тонких стрілках, а можеш обвести контур очей рясніше і наклеїти накладні вії.



Витончений макіяж
Якщо ти хочеш бути ніжною феєю - уникай сміливих кольорів і різких ліній. Залиш акцент тільки на очах. Підкресли глибину погляду тінями світло-коричневого відтінку і на середину віка додай крапельку перламутру. Чоловіки можуть не звернути уваги на повноту губ або розріз очей, але довгі вії люблять усі без винятку. Прислухайся до цієї думки і ретельно профарбуй свої вії. Губи краще залишити нейтральними.



Що розповість про тебе манікюр?

День святого Валентина має запам'ятатися вам обом, як найрадісніше та найщасливіше свято. Його не може зіпсувати ніяка дрібниця, тому більш ретельно постався до всіх деталей. Особливу увагу приділи собі, адже головний подарунок на День закоханих - це кохана!

Дивись відео-урок, як зробити святковий макіяж до Дня закоханих:



Фото з сайту: blogg.veckorevyn.com
Матеріали з сайту: ivona.bigmir.net

Цитата дня

Бути гарною легко; важко лише виглядати гарною!
Френк О'Хара.

Сердечний манікюр для тебе





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ