Ми у Facebook
21.02.2014, 12:58

Затримки поїздів в Україні: де і чому

На Південно-західній залізниці ствержують: затримки руху поїздів у східному та західному напрямках відбуваються через "рекордну кількість незаконних втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту".
Наводимо без правок і скорочень текст повідомлення прес-служби Південно-західної залізниці.

"Упродовж останньої доби на території Південно-Західної залізниці сталася рекордна кількість несанкціонованих втручань у роботу залізничного транспорту: накладання на колію шин, пошкодження пристроїв електропостачання, крадіжки майна залізниці, що призвели до затримок у русі поїздів.

Карта загиблих у Києві

З ночі 20 лютого станом на 11:00 21 лютого зафіксовано 12 випадків незаконного втручання в роботу магістралі сторонніми особами. Через несанкціоноване втручання у роботу Південно-Західної залізниці у добу з 20 на 21 лютого 2014 року, наразі відбувається затримка пасажирських поїздів в східному та західному напрямку.

За останньою інформацією, о 10:45 було відновлено рух на ділянці Бородянка-Спартак. Там близько 9:00 через пошкодження ізоляторів невідомими особами зникла напруга в контактній мережі. Через це було затримано рух поїздів №100 Мінськ-Сімферополь та №44 Київ-Івано-Франківськ.

Нардепи хочуть втекти з Києва: відео

На ділянці Бровки-Попільня рух відновлено об 11:00. Там близько 8:30 ранку сталося пошкодження невідомими особами контактної мережі. На цій ділянці відбулася затримка руху поїздів: № 828 Жмеринка-Київ, №118 Суми-Москва, №6204 Козятин-Київ, №14 Київ-Ужгород, №66 Кишинів-Москва, №832 Гречани-Київ, №342 Шепетівка-Київ, №70 Львів- Маріуполь, №60 Софія-Москва, №6206 Козятин-Київ.

Рух потягів зі Львова до Києва повністю зупинено

Окрім того, через втручання у роботу залізниці було призупинено рух на дільниці Славута-Могиляни (рух відновлено о 4:07), перегоні Славута-Шепетівка ( рух відновлено о 4:05), дільниці Наркевичи – Волочиськ (рух відновлено о 3:54). Усі ці затримки у русі поїздів пов’язані з обривом сторонніми особами ліній контактної мережі, пошкодженням опор тощо). На ст.Київ-Волинський невідомі особи вкрали 10 заземлювальних штанг.

Також уночі з 20-го на 21 лютого зафіксовано масові випадки перешкоджання роботі залізниці, які подекуди призводили до зупинки руху:

Так на ст. Бровари співробітники Південно-Західної залізниці виявили невідомих осіб у масках, про що повідомили правоохоронцям. Згодом ситуація повторилася о 5:00. Збою у русі поїздів не було.
О 02:28 21 лютого на ст. Трипілля-Дніпровське (східний напрямок) невідомі особи наклали на колію автомобільні шини та дерев’яні бруски, спалили електропривід та інше майно залізниці. Згодом о 04:15 21 лютого на ст. Трипілля-Дніпровське через накладання на колію автомобільних шин та дерев’яних брусків відбулося пошкодження стрілочного переводу та збій у русі 8 поїздів.

О 5.:00 21 лютого на ст. Бровари було виявлено велику кількість людей, які палили вогнища на рейках, на місце події викликали міліцію та співробітників СБУ. Сбій в русі поїздів не відбувся".

За додатковою інформацією щодо прибуття та відправлення поїздів пасажирів просять звертатися за телефоном у Києві: (044 -503-70-05).

Нагадаємо, у середу, 19 лютого, Укрзалізниця припинила рух поїздів сполученням Львів-Київ на невизначений термін. "Щойно ми отримали телеграму від Укрзалізниці, що у зв’язку з розмивом колії на дільниці Тетерів-Коростень Південно-Західна залізниця (із центром у Києві) технічно не може приймати поїзди західного напрямку", – заявила тоді начальник прес-служби Львівської залізниці Лілія Криницька.





На правах реклами