Ми у Facebook
21.02.2014, 16:20

Молоді регіонали Рівного - про "озвірілі натовпи бойовиків" [ТЕКСТ ЗАЯВИ]

На сайті "Молодих регіонів" можна знайти заяву Рівненської обласної молодіжної громадської організації "Молоді Регіони", датований середою, 19 лютого, коли у Києві було в розпалі криваве протистояння. Як оцінювали ці події активісти молодіжного крила Партії регіонів Рівненщини? Текст без коментарів!
"Останні події в країні не можуть лишити байдужим жодного громадянина України. Ми стали свідками найганебніших та найкривавіших подій за всю історію незалежності нашої країни.

Ще в понеділок була надія, що вдасться розв’язати проблеми мирним шляхом, влада виконала свої зобов’язання щодо вступу в дію закону про амністію, розпочався процес звільнення адміністративних будівель.

Хто на Рівненщині залишив Партію регіонів [СПИСОК, ОНОВЛЮЄТЬСЯ]

Та на жаль, зранку у вівторок,не бажаючи конструктивної роботи та продовження політичних переговорів,опозиція заблокувала Верховну Раду, з єдиною вимогою у неконституційний незаконний спосіб повернути Конституцію 2004 року, яка за висновками міжнародних і вітчизняних експертів, поверне Україну до хаосу і безладу.

Партія регіонів пропонує вносити зміни до конституції згідно чинного законодавства, всіх норм чинної конституції, в якій вказані механізми основного закону України.

Рівненська журналістка - Януковичу: "Живи довго і за ґратами"

Але… сьогодні на вулицях відбуваються жахливі речі, проливається людська кров, озвірілі натовпи бойовиків витягували з рядів працівників міліції і добивали їх до напівсмерті .

Під час захоплення офісу Партії регіонів було вбито дві людини, декілька чоловік після штурму зникли, можливо вони у полоні, цілий день надходять повідомлення, що штурмові загони опозиції захоплюють заручників.

В такий час ми говоримо категоричне НІ - продовженню протистояння. Політики повинні повернутися до переговорів і прийняти рішення в інтересах народу України. Процедура прийняття має бути законною і не підлягати перегляду, щоб ніхто не зміг поставити його під сумнів, нам не потрібні «гарячі рішення», які прийматимуться під тиском або поспіхом, нам потрібні легітимні рішення.

Враховуючи вищезазначене Рівненська обласна молодіжна громадська організація «Молоді регіони» звертається до громадян України, не піддаватися на провокації опозиції, не приймати участь у масових заворушеннях, не вчиняти злочини, на які вас штовхають лідери опозиції. Так як нас штовхають до громадянської війни.

Ми віримо, що здоровий глузд переможе політичні амбіції, опозиційні політики, які рвуться до влади мають зрозуміти, що на людській крові Україну не побудуєш, а можна втратити країну.

Ми єдиний народ, в нас одна країна і ми всі маємо берегти те, що нам передали наші батьки - незалежну вільну Україну і таку ми маємо передати нашим дітям
".

Нагадаємо, на сесії Рівненської обласної ради 20 лютого лідер фракції Партії регіонів у обласній раді Анатолій Юхименко оголосив про саморозпуск фракції.





На правах реклами