Ми у Facebook
26.02.2014, 03:55

Чому потрібно переобрати всіх [НОВЕ У БЛОГАХ]

Потрібні дострокові вибори не лише Президента, а й Верховної та всіх місцевих рад, - погляд журналіста "ОГО" на нинішню політичну ситуацію.
Якщо у Верховній Раді до 2017 року залишаться ті самі пики, що й зараз - що зміниться? Залишиться та сама влада регіоналів, тільки у вигляді "переформатованої більшості". Цей, з дозволу сказати, орган себе давно дискредитував - хтось заперечить?

Рівненська обласна рада заплямувала себе "позицією" наприкінці минулого - на початку цього року настільки, що всі нинішні "злагоджені" голосування виглядають вже не як позиція без лапок, а як суміш підкилимних домовленостей "посада в обмін на бюджет" і страху перед автоматами і битами хлопців Музичка.

Рівненська міська рада осоромилась раніше - після "справи садоводів" і засекречування голосувань. Відверто кажучи, "садоводам" пощастило з Майданом - тепер є можливість погратися в героїв. Громаді все одно не до садів.

Авторський погляд на необхідність перезавантаження влади в умовах нинішньої політичної кризи - читайте далі у блогах OGO.ua!





На правах реклами