Ми у Facebook
28.02.2014, 08:20

Гороскоп на 28 лютого: нові справи та знайомі швидко набриднуть

Несприятливий день. Не варто вірити всім чуткам і обіцянкам. Вами маніпулюють. Краще зайнятися домашніми та професійними обов`язками, самоосвітою. Вигідні великі покупки.
Астрологічний прогноз: 28 лютого 2014, п’ятниця

29 місячна доба. Місяць у знаку Водолія/Риби (четверта чверть, спадає).

У першій половині дня можуть виникнути якісь несподівані справи або домашні турботи, технічні або організаційні проблеми. Це дещо зіб`є з чітко спланованого трудового ритму.

Кудись бігти й вирішувати терміново питання не буде ні сил, ні бажання. Через внутрішній неспокій і незрозумілу тривогу важко зосередитись. Звідси – помилки, неточності, нерозуміння і непорозуміння у спілкуванні.

Але якщо взяти себе в руки й переступити через власні слабкості, все впорядкується. Багато чого вдасться, якщо не лінуватись і не зволікати.

Гороскоп на тиждень 24 лютого – 2 березня

Більш-менш вдало пройдуть ділові переговори, навіть з людьми, які раніше не підтримували ваші починання, легше знайти спільну мову.

Але будьте напоготові! Вами можуть маніпулювати й використовувати "втемну"!!!

Після обіду добре займатися фізичною працею, прибиранням, ремонтом, перестановкою вдома й на робочому місці, працювати з технікою та механізмами.

Будуть вигідні великі покупки. Можна себе побалувати й якоюсь красивою дрібничкою, пригостити друзів та рідних смачненьким. Добре вирішувати майнові питання.

Не треба приховувати свої труднощі, будьте щирі та чесні з оточуючими! Проявіть чуйність та ніжність до жінок і дітей.

Вечір – чудовий час для спілкування з близькими людьми, коханими, старими вірними друзями, батьками. А от нові знайомі дуже швидко набриднуть і розчарують. Дочекайтесь початку березня, коли на небі з`явиться Новий Місяць – Молодик.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Для глобальних змін ще не час. Підбийте підсумки лютого, обміркуйте помилки, подякуйте долі та людям за те, чого вдалося досягнути

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами