Ми у Facebook
04.03.2014, 17:34

Рівне чекає на "Листи з Греції"

У середу, 5 березня, у Рівному, в приміщенні арт-кафе "Salvador Dali", відбудеться відкриття виставки Фото Асоціації Криту – Хелленік, де кожен зможе доторкнутися до справжнього, реального життя сонячної країни Греції.
Фотоклуб Хелленік був заснований ще в 1964 році. Любов до мистецтва фотографії об’єднала групу людей з спільною метою – поширення фотографії на своїх теренах. Фотоклуб бере активну участь в різноманітних конкурсах та бієнале. За останні роки члени фотоклубу здобули більше тисячі нагород на таких фото «змаганнях».


Кінопалац "Україна" Рівне: розклад сеансів з 27 лютого по 5 березня


Яскравою демонстрацією творчого креативу є те, що 6 членів фотоклубу започаткували свій власний упізнаваний стиль фотографії. А саме – портрет на чорному фоні, завдяки чому риси обличчя найбільш потужно виражені, відтак підкреслена неповторна драматична атмосфера.
Хелленік заснував щорічно серію семінарів, які проходять з жовтня по червень, аби допомогти початківцям розібратись у різноманітних тонкощах фотомистецтва. Крім того, фото асоціація організовує місцеві, національні та міжнародні виставки.

Рівне: "Сальвадор Далі" запрошує цінителів справжніх суші на майстер-клас

Фотоклуб опублікував фото альбом з найкращими роботами 18 авторів. Наразі Хелленік нараховує 150 активних членів і близько 80, які беруть участь в житті фотоклубу час від часу. Президентом є Маноліс Метзакіс.

Відкриття фотовиставки відбудеться 5 березня о 17:00.





На правах реклами