Ми у Facebook
06.03.2014, 18:53

У день 8 Березня рівнянки зберуться на флешмоб проти війни

8 Березня о 12 годині рівненські жінки вийдуть на майдан Незалежності для того, щоб закликати Путіна вивести війська з території України.
Українки з різних міст і держав вирішили підтримати Україну в найскладнішу для країни годину антивоєнним флешмобом, який одночасно відбудеться у найбільших містах України, Європи та Америки. Рівнянки теж долучилися до цієї акції.

Відтепер цей день має стати днем, який об’єднає українських жінок у прагненні миру, любові та захисту кожної дитини на землі й, тим самим, перестане бути пострадянським святом.

Коли рівняни будуть відпочивати за 8 Березня?

8 березня 2014 року українки вийдуть на головні площі, своїх міст о 12.00 за місцевим часом. Із ними будуть фото їхніх неповнолітніх дітей. Ті жінки, чиї діти вже дорослі, або ті, які тільки збираються стати мамами у майбутньому, візьмуть плакати з написом «Янголи миру! Або збережи життя!».

Цією акцією кожна з жінок, як і вся світова спільнота в цілому, вимагає від президента Російської Федерації Володимира Путіна – вивести російські війська з території України і припинити будь-які спроби розв’язати війну.

"Ми покажемо всьому світу, що кожна жінка України готова виборювати щасливе майбутнє своїх дітей. І спонукаємо тих, хто прийшов до нас із війною, зазирнути в очі кожній дитині, нашим маленьким янголам, яким не потрібна війна. “Небесна сотня” має увійти в сучасну історію України як перша і остання!" - говорить ініціаторка заходу Ірина.

Матері Рівненщини підготували звернення до матерів Росії

У ході онлайн-трансляції флешмобу зі своїми зверненнями в інтернеті будуть виступати представниці кожного міста-учасника. Онлайн-марафон триватиме 12 годин і дозволить побачити справжнє обличчя України – жінки із дитиною, які у мирний спосіб виборюють спокій та добробут в країні.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами: +380503122530 (Юлія), +380675495788 (Ірина).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ