Ми у Facebook
08.03.2014, 11:50

Після подій на Майдані звернень до страховиків побільшало, - експерт

В результаті масових заворушень, які відбувалися останнім часом в Україні, істотно побільшала кількість звернень клієнтів до страхових компаній – заявив заступник Голови Ради страхових організацій України Олександр Залєтов.
В ексклюзивному коментарі каналу БТБ він зазначив, що зокрема це стосується звернень, пов’язаних із завданням шкоди життю і здоров’ю громадян, які були застраховані і потрапили в епіцентр цих подій, та відшкодувань за пошкоджені або вкрадені автомобілі тощо.

НБУ назвав найбільш прибуткові і збиткові банки

«Збільшився інтерес наших громадян до медичного страхування, до страхування від нещасних випадків і страхування життя, оскільки громадяни почали розуміти, що необхідно перш за все подбати про своє здоров’я», - сказав експерт. Він додав, що ще однією причиною збільшення кількості звернень стала інформація про заплановані розміри виплат сім’ям потерпілих людей на близько 1 млн грн. Експерт вважає, що такі великі страхові суми допомогли громадянам усвідомити значимість страхування життя і здоров'я. «Це стало рушійною силою для розвитку страхування життя. От останні тижні, коли майже вщухли ці події на Грушевського, в Києві, ми побачили, що люди, почувши про розміри тих компенсацій, які планується видати потерпілим, почали звертати увагу на страхування свого життя та своїх близьких», - сказав він.

В Україні хочуть пустити "під ніж" соцвиплати, а пенсії урізати на 50%

Експерт зазначив, що наразі важко сказати, якою є сума виплат, що були проведені після подій, пов’язаних із масовими виступами в столиці, оскільки статистика буде відома тільки за підсумками кварталу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ