Ми у Facebook
13.03.2014, 17:58

Нове у соціальному страхуванні: у Рівному проведуть безкоштовний семінар

Серед актуальних питань - організація дитячого оздоровлення влітку 2014 року; виявлення травматизму, що стався у робочий час.
Рівненська виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності запрошує фінансових працівників, голів та членів комісій із соцстраху підприємств, установ та організацій м.Рівного на семінар, що проводиться безкоштовно 18 березня у залі засідань міської виконавчої дирекції за адресою: вул.Словацького, 1 (5-й поверх, каб. №13). Початок семінару о 10:00.

Теми семінару:

1. Про роботу комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємств, установ, організацій.

Нововведення для платників єдиного податку у 2014 році

2. Окремі питання щодо призначення матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

3. Порядок фінансування страхувальників для надання застрахованим особам матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

4. Про зниження витрат на виплату допомог по тимчасовій працездатності; виявлення травматизму, що стався у робочий час (прихованого виробничого травматизму).

Податковий календар на березень 2014 року

5. Порядок обліку і видачі путівок на санаторно-курортне лікування та оздоровлення застрахованих осіб і членів їх сімей.

6. Організація дитячого оздоровлення влітку 2014 року.

7. Звітність по коштах Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

8. Зміни, доповнення тощо у нормативно-правових актів з питань соціального страхування.

Тел. для довідок: 22-50-33, 22-43-53, 22-41-89.





На правах реклами