Ми у Facebook
17.03.2014, 00:06

Про активіста рівненського Майдану говорили у програмі "Світське життя" з Катериною Осадчою

У випуску програми "Світське життя" з Катериною Осадчою, що транслюють на телеканалі "1+1", у екс-президента України Віктора Ющенка запитували про спалення авто його екс-зятя, активіста рівненського Євромайдану Олексія Хахльова.
У випуску програми "Світське життя" на телеканалі "1+1" 16 березня, ведуча Катерина Осадча поспілкувалася з екс-президентом України Віктором Ющенком.

Запитала ведуча про те, чи знає Віктор Андрійович, що за висловлення своєї громадянської позиції, його екс-зятю спалили авто. На це питання екс-президент дав схвальну відповідь. Далі Катерина Осадча запитала: "Чи радився він з вами щодо висловлення своєї позиції?". На що Віктор Ющенко дав коротку відповідь: "Ні".

У Рівному спалили «Мерседес» активіста Євромайдану Олексія Хахльова

Далі Віктор Ющенко наголосив, що "на фоні того всього, що зараз відбувається в країні спалення авто це не найбільша проблема". Також екс-президент підкреслив, що його родина на Майдані з першого ж дня.

Нагадаємо, що вранці 10 лютого невідомі підпалили автомобіль "Мерседес", на якому їздить активіст рівненського Майдану Олексій Хахльов. Машина знаходилася на стоянці біля парк-готелю "Швейцарія", що в Обарові. Кухар закладу близько 05.30 помітила з вікна будівлі, що автомобіль горить. Винних у цьому злочині досі не знайшли.





На правах реклами