Ми у Facebook
20.03.2014, 14:03

Російська сторона призупиняє пропуск громадян в місцевих пунктах пропуску

Сьогодні, 20 березня, з 18.00 російська сторона тимчасово призупиняє пропуск жителів прикордонних регіонів у місцевих пунктах пропуску.
На даний час за інформацією, що надійшла від російських прикордонників, обмеження діятимуть у пунктах пропуску Харківської, Сумської та Луганської областей, що межують з Білгородською та Вороніжською областями, повідомили у прес-службі Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Виняток становитимуть українські місцеві пункти пропуску «Журавлівка» та «Олександрівка», що на Харківщині. У них люди можуть перетинати кордон у пішому порядку, а в «Олександрівці» будуть пропускати ще й рейсові автобуси.

Крим відмовився від українських пенсій

Нагадаємо, 19 березня секретар Ради національної безпеки і оборони Андрій Парубій за підсумками засідання РНБО повідомив, що Міністерству закордонних справ було доручено ввести візовий режим із Росією.

Вранці 20 березня прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що уряд не поспішатиме ані з запровадженням візового режиму з Росією, ані з переходом до поїздок до РФ за закордонними паспортами, йдеться на theinsider.ua.





На правах реклами