Ми у Facebook
21.03.2014, 11:08

В Острозькому районі готуватимуться до приїзду біженців з Криму

У суботу, 22 березня 2014 року, на території дитячого табору "Корчагінець" Острозького району відбуватиметься толока із підготовки території комплексу до можливого прийняття сімей військовослужбовців із Криму.
10 будиночків, у яких зможуть проживати близько 200 членів таких сімей, уже готуються, ремонтуються. Однак, прилегла територія потребує незначного прибирання - згрібання гілля, листя, хвої з подальшим вивезенням.

Звертаємося до небайдужих волонтерів допомогти в цей скрутний час у цій благородній справі. Що потрібно: бажання допомогти, граблі, віники, рядна.

Які умови для біженців створили на Рівненщині [+Фото]

- Прохання до охочих реєструватися та зазначати інструмент, який вони можуть узяти із собою, за адресою: yuriy.oleksiychuk@oa.edu.ua або за телефоном: 0677670144. Прохання надавати свої контактні дані для зв'язку.
не будьте байдужими до долі наших побратимів, - повідомляють у групі Українська революція/Острог в соціальній мережі Вконтакті.

До слова, просимо усіх, хто може допомогти із поселенням біженців (кримських татар, дружин та дітей військовослужбовців та ін.) телефонувати на гарячу лінію 15-53.

Куди звертатися рівнянам, які готові приймати біженців з Криму?

Нагадаємо, що зі схожим проханням до жителів Рівненщини звернувся голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. Інформацію просять повідомляти за номером телефону прямої лінії голови Рівненської облдержадміністрації: 0 800 500 078.





На правах реклами