Ми у Facebook
24.03.2014, 15:18

Українських військових передислокують з Криму

Українських військових передислокують з Криму. Рада нацбезпеки України ухвалила рішення доручити Міноборони України.
Українських військових все-таки передислокують з АР Крим. РНБО України доручила Міністерству оборони України організувати передислокацію військовослужбовців та їх підрозділів з Криму. Про це сказав в.о. Президента України О. Турчинов, як передає прес-служба РНБО.

Він розповів, що вночі “продовжились провокації окупаційних військ РФ проти підрозділів ЗСУ, зокрема за допомогою гелікоптерів десанту був атакований підрозділ морської піхоти у Феодосії”. Він констатував, що наявна реальна загроза життю військовослужбовців.

Російські окупанти масово відступають після закону про використання зброї

Раніше військові з Керчі, в особі Олексія Нікіфорова, закликали вирішити їхню долю.

Сім'ї військовослужбовців, яким загрожує небезпека з боку окупаційних російських військ, евакуюють з Криму. Кабмін отримав відповідне доручення від РНБО, за словами О. Турчинова.

Він також зазначив, що для родин військових мають бути підготовлені місця на материковій Україні.

Міжнародна реакція на "референдум" у Криму ІНФОГРАФІКА

Нагадаємо, з кінця лютого Росія фактично здійснює інтервенцію відносно України, коли військові частини РФ без опізнавальних знаків і без будь-яких пояснень з боку російського уряду почали блокувати військові частини ЗСУ, а також об'єкти транспортної інфраструктури, зокрема аеропорти на всій території Криму.

За матеріалами: УНН, new-s.com.ua





На правах реклами