Ми у Facebook
26.03.2014, 00:26

Рівненські активісти запитують: "Аваков! Я наступний?"

Рівненські активісти організували своєрідний флешмоб. У соціальних мережах вони поставили свої фото з написом: "Аваков! Я наступний?".
Така реакція активістів викликана тим, що Міністерство внутрішніх справ надало офіційний коментар щодо смерті Олександра Музичко (Сашка Білого).

- При затриманні членів ОЗГ громадянин Музичко, відомий ще як «Сашко Білий», вчинив збройний опір та поранив одного з працівників міліції. Правоохоронці були змушені застосувати зброю. Трьох членів ОЗГ працівники міліції вивезли до Києва, - про це повідомив перший заступник Міністра внутрішніх справ повідомив на брифінгу в МВС України.

Сашко Білий загинув під час проведення спецоперації по затриманню - МВС [ОНОВЛЕНО]

Рівненські активісти обурені такими діями міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і вирішили зробити своєрідний флешмоб.



У Рівному розклеїли листівки в пам'ять про Сашка Білого [ФОТОФАКТ]



Крім того, у соціальній мережі фейсбук громадський активіст Андрій Токарський звернувся з запитаннями щодо діяльності міністра до нардепів Юрія Вознюка, Валентина Королюка та Миколи Кучерука: "Як ви прокоментуєте вбивство Олександра Музичка? Чи дійсно він був найбільшою загрозою для України? Чому ваш однопартієць прийняв рішення почати свою карєру з вбивства? Чи не вважаєте ви такі дії авакова використання службового становища за для власного захисту? Чому ваш аваков нічого не зробив коли люди зі зброєю розгулювали по Криму? Чи і на далі ваша партія буде використовувати такі методи для бородьби з "неугодними"?"





На правах реклами