Рецепти пісних страв від відомих рівнян [+Відео]
“Поліський пісний салат з опеньками”
0,5 л маринованих опеньків, 2 великі морквини, 3 цибулини, 1 банка консервованого горошку, олія
Спосіб приготування:
Пасеруємо нарізану цибулю з тертою морквою, даємо час охолонути.
Гриби перемішуємо, додаємо до них горошок.
Пасеровану суміш змішуємо з грибами та горошком.
Салат заправляємо олією.
Можна додати сіль, перець за смаком.
Смачного Білозір 2 rivne1
Календарь питания в Великий пост 2014
Гість програми "СмачнОГО!" - ректор Національного університету “Острозька академія”, Герой України Ігор Пасічник:
Салат “Вечірня вітамінізація"
300 г гарбуза, 2 яблука, 1 ріпа , 4-5 столових ложок меду, 1 ківі
Спосіб приготування:
Гарбуз порізати кубиками приправити медом і лишити на 35 хвилин.
Порізати кубиками яблуко, ріпу, ківі.
Змішати усі складові.
SmachnogoPasichnik_110429_120413_ rivne1
Три главные ошибки людей, соблюдающих пост
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру, заслужена артистка України Галина Цьомик:
“Капуста, запечена з грибами”
2 невеличкі білокачанні капустини, 150 г сушених грибів, 7 шт. чорносливу, 1 велика цибулина, 150 г майонезу “Пісний”, 1 морквина
Спосіб приготування:
Гриби замочити й відварити протягом 20 хвилин.
Капусту нарізати великими шматками.
Натерти на тертку моркву, порізати цибулю.
Капусту викласти в гусятницю, додати моркву, цибулю, дрібно порізані гриби, приправити.
Полити все майонезом і додати трошки води.
Де-не-де повкладати чорнослив.
Запікати у духовці 20-30 хвилин.
За матеріалами Рівне 1
Робота у Рівному: нова вільна вакансія із можливістю бронювання
Комунальне підприємство «Рівненський міський трест зеленого господарства» шукає на роботу працівників. Повідомляють, що є можливість бронювання військовозобовʼязаних.
переглядів: 19
Офіційний курс валют на 12 січня 2025 року
Національний банк України встановив офіційне значення валют на сьогодні.
переглядів: 40
Піца на сніданок за 5 хвилин: швидко, просто та смачно
Сніданок, який здивує вашу родину, можна приготувати за лічені хвилини. Домашня піца на сковороді – це не лише швидко, але й неймовірно смачно.
переглядів: 94
Календар садівника - коли краще садити картоплю у 2025 році
Весна 2025 року обіцяє теплі дні, але водночас виклики через високу вологість, спричинену зимовими снігопадами та весняними дощами. Агрономи попереджають про можливі проблеми з посівним матеріалом і пропонують низку рекомендацій для успішного вирощування картоплі.
переглядів: 227
Курс Python у Києві від DAN.IT: опановуйте IT-спеціальність з нуля
Python — одна з найперспективніших мов програмування, яка приваблює своєю зрозумілістю та широким спектром використання. Веб-розробка, аналіз даних, автоматизація процесів — усе це доступне завдяки Python. Курс Python у Києві від DAN.IT допоможе вам досягти мети, якщо ви прагнете отримати затребувану професію та відкрити нові горизонти.
переглядів: 325