Ми у Facebook
29.03.2014, 22:15

Дарт Вейдер йде у президенти України?

Дарте Вейдер, представник "Інтернет партії України", зареєстрував свої документи у ЦВК.
На пост президента України балотується представник "Інтернет партії України" Дарт Вейдер.

Чоловік, зареєстрований під ім'ям одного з героїв культової фантастичної саги "Зоряні війни", подав до ЦВК всі необхідні документи, включаючи грошову заставу 2,5 мільйони гривень, повідомляє прес-служба відомства.

Зареєстровано ще одного кандидата на пост президента України

"За результатами минулих внутрішньопартійних виборів, впевнену перемогу здобув товариш Вейдер, отже, саме він стане кандидатом на пост президента України від нашої партії", - повідомив лідер "Інтернет партії України" Дмитро Голубов.

Сам кандидат у президенти, в свою чергу, заявив про готовність взяти на себе відповідальність за долю держави, повідомляє korrespondent.net

"Тільки я зможу зробити з республіки імперію, повернути колишню могутність, загублені території, і гордість за країну", - сказав Вейдер, чиє висловлювання приводиться на сайті партії.

В Україні зареєстрували першого кандидата в президенти

Дарт Вейдер став широко відомий в Україні після серії організованих ним акцій. Так, він оголошував себе мером Одеси, атакував з загоном штурмовиків міністерство юстиції України, боровся з нелегальними парковками, роздавав киянам сіль і сірники напередодні "кінця світу".





На правах реклами