Ми у Facebook
04.04.2014, 08:00

Гороскоп на 4 квітня: трохи ризиковано, але весело й цікаво

Тиск несприятливих обставин трохи зменшиться. У будь-якому випадку будемо у плюсі - якщо не буде прибутків, то отримаємо моральне задоволення й розважимось.
Астрологічний прогноз: 4 квітня 2014, п’ятниця.

6 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (перша чверть, росте).

Спокійніший і адекватніший день, ніж попередні, багаті на несподівані новини й повороти подій вівторок, середа і четвер.

Навіть у неадекватних і непередбачуваних ситуаціях інтуїція та інстинкт виживання не підведуть. Сьогодні вони особливо гострі!

Тож не сумуйте і не панікуйте – варто тільки захотіти, і легко зорієнтуєтеся і пристосуєтеся до нових обставин. Вдасться не тільки знайти найбільш правильні рішення, а й отримати з цього особисту вигоду. У будь-якому випадку будемо у плюсі - якщо не заробимо гроші та бали, то добре повеселимося.

Саме час вчитися, здобувати нові знання, опановувати нові технології. Хто не хоче зайвих проблем – ігноруйте або добре перевіряйте отриману вами інформацію. Довіряйте тільки своїм очам. Не все сказане і нашептане зацікавленими особами – правда…

Добре займатися спортом, працювати і гуляти на свіжому повітрі.

Гороскоп на тиждень 31 березня – 6 квітня

Псля обіду пік активності трохи спаде й пристрасті дещо вгамуються. Час переключатись на вихідні – відпочинок, розваги, романтичні побачення, любов, сім`я, ігри з дітьми, домашні та господарські турботи, недалекі поїздки, робота в саду, на городі, на дачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: апрель 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами