Ми у Facebook
06.04.2014, 11:23

Коли у Рівному вдруге пройдуть Години справедливості?

1 квітня у Рівному відбулося перше засідання Години справедливості за участю представників правоохоронних органів. Наступне засідання пройде у новому форматі вже 29 квітня.
1 квітня у Рівненській обласній раді вперше відбулися Години справедливості за участю голови обласної ради Михайла Кириллова та керівників правоохоронних органів області. На засіданні розглянули звернення від трьох громадян - одне передали телефоном, а двоє людей звернулися особисто.

У Рівному відбулися Години справедливості за участю представників правоохоронних органів

Відтепер захід проводитиметься в останній вівторок місяця з 14-ї год. за участю прокурора області, начальника УМВС України у Рівненській області, керівництва обласної ради та уповноваженого за роботою правоохоронних органів, депутата обласної ради Віктора Кривуна.

На «Годинах Справедливості» представники правоохоронних органів інформуватимуть керівництво обласної ради та ЗМІ про стан розслідування кримінальних проваджень, а також розгляду звернень громадян, які надійшли від обласної ради.

Зі своїми зверненнями до керівництва обласної ради та правоохоронних органів на «Годинах Справедливості» можуть звернутися мешканці області за попереднім записом за тел. 69-52-39.





На правах реклами