Ми у Facebook
15.04.2014, 17:09

Учні рівненського НВК №2 «Школа-Ліцей» знають, як поводити себе на небезпечній дорозі [+Фото]

Ось знову повернулася весна. Школярі настільки захоплюються іграми на свіжому повітрі, що іноді й не помічають, як опиняються на дорозі та потрапляють у небезпечні для життя ситуації.
Оскільки з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, то всі повинні пам’ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири.

Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Саме щоб навчити дітей захистити себе на дорозі, у НВК №2 «Школа-Ліцей» із 7 до 11 квітня проводився Тиждень безпеки дорожнього руху. Це - сім масштабних та інформативних днів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.



Увесь тиждень був насичений різноманітними заходами, такими як: тематична радіогазета; лекції, виховні години «Безпека на дорозі залежить від кожного», «Правила дорожнього руху та безпечна поведінка на вулицях та дорогах», бесіди «Найактивніший пішохід», засідання круглого столу «Твоє життя – в твоїх руках»; міні-диктанти «Правила дорожнього руху»  на уроках української мови; вікторини «Як я знаю правила безпечної поведінки на вулиці, на пішохідних переходах»; конкурси малюнків з безпеки дорожнього руху (1-8 класи) та конкурс стіннівок (9-11 класи). Також медичні працівники закладу проводили заняття про надання першої долікарської допомоги постраждалим у небезпечних ситуаціях.



Проте найяскравішим виявився виступ команди юних інспекторів руху «Зебра» під гаслом «Твій друг – безпечний рух». Учні ознайомили присутніх (у формі КВК) з правилами дорожнього руху, вчили користуватися ними в різних ситуаціях та розрізняти дорожні знаки.

Тож будьте уважними на дорогах!

















На правах реклами