Ми у Facebook
25.04.2014, 07:41

У рівненських маршрутках підняли ціни за проїзд

На позачерговому засіданні Рівненського міськвиконкому розглянули проект рішення про підняття вартості щодо перевезень у маршрутках міста.
Члени виконкому сьогодні прийняли рішення про підняття вартості проїзду у рівненських маршрутках до 2,5 гривень.

Через два тижні члени Рівненського виконкому повернуться до теми вартості проїзду у маршрутних таксі. Усе залежатиме від курсу долара та ціни на пальне.

Попередньо пропонували підвищити ціну за проїзд до 2,5 гривні, а за 15 днів - ще більше. Проект рішення оприлюднили на сайті міської ради.

Для збільшення - натисніть











- Я несу на собі усю відповідальність. Не маю бажання піднімати тариф, але й не хочу, щоб транспорт повністю зупинився. Пропоную підвищити вартісь проїзду до 2,5 гривні. Така ціна буде до наступного засідання виконкому, яке відбудеться 13 травня, - заявив міський голова Рівного Володимир Хомко. - За ці два тижні спеціальна комісія вивчить усю структуру тарифу. Якщо вартість пального знизиться – знижуватимемо тариф, збільшуватиметься – теж підніматимемо вартість проїзду.

Як результат - усі члени виконкому, окрім Ігоря Давидчука, підтримали рішення збільшити вартість проїзду до 2,5 гривні.

Чи їздитимуть рівняни у маршрутках за 3.50 грн?

Щоправда, перевізники просили ціну у 3,5 гривні, згодом були готові знизити до 3-х гривень. Зараз вони готові перевозити пасажирів за 2,5 гривні, а потім знову обговорюватимуть підняття ціни на засіданні виконкому.

Перевізники Рівненщини вже підняли ціни на проїзд





На правах реклами