Ми у Facebook
29.04.2014, 13:10

Чоловік з Рівненщини виграв поїздку до Бразилії на FIFA 2014

Млинівчанин завдяки депозиту в ПриватБанку виграв поїздку на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2014, який пройде в Бразилії.
Як відомо, ПриватБанк є офіційним українським банком Чемпіонату світу з футболу FIFA 2014 в партнерстві з Visa. Саме це дало можливість клієнтам ПриватБанку стати безпосередніми учасниками Чемпіонату світу з футболу FIFA 2014, який пройде в Бразилії. А «гравцями» символічної української банківської збірної стали клієнти банку, які взяли участь у акції «Чемпіон».

За умовами акції кожен клієнт ПриватБанку міг взяти участь у головній футбольній події року і стати щасливим власником одного з 400 унікальних футбольних подарунків або виграти одну з 20 поїздок на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2014 у Бразилії.

І ось чудова новина - щасливим власником сертифікату на поїздку до Бразилії став клієнт Млинівського відділення “Центральне” Північно-Західного РУ Олег Шиманський.

ПриватБанк повністю скасував обмеження на використання кредитних коштів у магазинах

Сертифікат на поїздку на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2014 від ПриватБанку включає переліт до Бразилії та назад, трансфер до готелю, аеропорту та стадіону з гідом, 2 ночі та 3 дні проживання у готелі та, власне, сам квиток на футбольний матч.

Олег Шиманський, щасливий переможець з Рівненщини, ділиться враженнями: «Мені подзвонили і сказали, що я виграв. Я навіть повірити в таке не міг! Я їду на чемпіонат світу у Бразилію. Я дуже вдячний ПриватБанку і його працівникам, з яким працюю більше 10 років. Він допомагає розвиватись моєму бізнесу. Працюватиму і надалі, адже майбутнє за такими сучасними, міцними банківськими установами».

Стати учасником головної футбольної події року Олегу Шиманському допоміг депозитний вклад в ПриватБанку. Щоб отримати шанс на поїздку в Бразилію, досить було до 1 квітня 2014 року відкрити в ПриватБанку вклад "Стандарт" або "Депозит Плюс" на 6 або 12 місяців.

Як зазначив під час вручення сертифікату директор Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів, “Більше 47% населення України постійно користується послугами ПриватБанку. За 2 місяці 2014р. частка ринку ПриватБанку по залученню вкладів зросла з 25% до 26%. Це підтверджує той факт, що в даний час люди вибирають найбільш надійні та перевірені банки. Тому з впевненністю можу константувати, що ПриватБанк, як лідер депозитного ринку, пропонує найнадійніші депозити з найвищими відсотками”.

Діти Рівненщини навчалися разом з ПриватБанком

“Ми пишаємося тим, що в партнерстві з Visa, можемо надати можливість вкладникам ПриватБанку побачити футбольне свято, - продовжує Андрій Якимів. - Це унікальний шанс потрапити до Бразилії і особисто побачити зірок світового футболу. А те, що саме клієнт Млинівського відділення виграв одну з 20 поїздок до Бразилії, особливо тішить та доводить неупередженність розіграшу головного призу. Бажаю і надалі клієнтам ПриватБанку перемагати та отримувати цінні подарунки від наших партнерів“.





На правах реклами