Ми у Facebook
30.04.2014, 12:42

Що робив Віце-прем’єр-міністр України у Рокитному на Рівненщині?

Віце-прем’єр-міністр Олександр Сич відвідав рідний край, побував у Рокитному, де пообіцяв допомогти з вирішенням нагальних питань.
У вівторок, 29 квітня, Віце-прем’єр-міністр здійснив поїздку до Рокитнівського району. Там він відвідав центральну районну лікарню, де поспілкувався з місцевими жителями.



Віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич відвідав Острозьку академію

Під час огляду Рокитнівської районої лікарні Олександр Сич зазначив, що вона працює на досить хорошому рівні і забезпечена майже всім необхідним.

Лікарі розповіли, що приміщення сучасної лікарні є пристосовані, адже свого часу у деяких частинах лікарні були складські та господарські приміщення. Також працівники поскаржилися, що їм досить важко працювати, адже пацієнтів дуже багато, а кабінетів не вистачає, тому є необхідність добудувати другу чергу приміщення лікарні.



Віце-прем'єр-міністром став "свободівець" з Рівненщини +ДОСЬЄ

Віце-прем’єр-міністр порадив керівництву лікарні підготувати потрібні документи для того, щоб гроші на добудову лікарні були закладені у бюджет Рівненської області на 2015 рік, а він із своєї сторони пообіцяв посприяти чим зможе.

Також жителі поскаржилися на те, що діти у Рокитнівській школі вчаться у три зміни, адже будівля школи дуже маленька і потрібна нова, а народжуваність у районі найбільша в області. На що Олександр Сич зауважив, що це питання дуже важливе і його необхідно вирішувати, але як саме, не розповів.

Під кінець свого візиту на Рокитнівщину очільник вручив ключі від новенького автомобіля швидкої допомоги. І пообіцяв, що ще одна машина з'явиться у Рокитному вже до 10 травня.



Рівненщину відвідає Віце-прем’єр-міністр України







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ