Ми у Facebook
08.05.2014, 11:11

Депутати Рівнеради Олександр Лащук та Сергій Паладійчук на «ТелеМайдані» [Анонс]

Депутати Рівнеради Олександр Лащук та Сергій Паладійчук у програмі «ТелеМайдан» говоритимуть про актуальні проблеми життя нашого міста: відзначення Дня Перемоги, будівництво на Холмі Слави та незаконний видобуток бурштину.
У черговому випуску політичного ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде в прямому ефірі телеканалу "Рівне 1" 8 травня, співрозмовником ведучих Віталія Голубєва та Ольги Данилюк стануть депутати Рівненської міської ради Сергій Паладійчук та Олександр Лащук. Поставте депутатам свої запитання - і вони прозвучать в ефірі!

Народний депутат України Юрій Благодир - на «ТелеМайдані» 1 травня! [Анонс]

Депутати Рівнеради Олександр Лащук та Сергій Паладійчук поділяться власним баченням відзначення Дня Перемоги у Рівному. Також поговоримо про будівництво, яке розпочалося на Холмі Слави, а також про рішення не будувати утилізаційний завод у обласному центрі.





Ставте свої запитання до Сергія Паладійчука та Олександра Лащука в коментарях до матеріалу - і найцікавіші з них прозвучать у прямому ефірі "ТелеМайдану". Початок програми - у четвер, 8 травня, о 21.15.

ТелеМайдан: нардеп Юрій Благодир про ситуацію на сході та проведення референдуму [+Відео]

Ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ