Ми у Facebook
12.05.2014, 16:05

Екс-губернатор Рівненщини вимагає зібрати позачергову сесію

Колишній голова Рівненської обласної державної адміністрації василь Берташ, як очільник депутатаської групи "Європейський вибір", звернувся до голови Рівненської облради Михайла Кириллова, щоб зібрати позачергову сесію Рівненської обласної ради.
У зверненні групи "Європейський вибір" йдетбся про таке:

"У зв’язку з останніми подіями щодо нелегального видобутку бурштину на Рівненщині, які призвели до людського протистояння із застосуванням вогнепальної зброї, вимагаємо негайно скликати позачергову сесію обласної ради 14 травня об 11 годині, на якій розглянути питання щодо ситуації, яка склалася, і заслухати виконавчу владу та правоохоронні органи. Напрацювати пропозиції щодо недопущення таких ситуацій.

Олексій Губанов уже не депутат Рівненської міської ради?


На позачергове засідання сесії обласної ради запросити народних депутатів України від Рівненщини для вирішення питання законодавчого врегулювання видобутку бурштину
".

Проведення позачергової сесії Рівненської обласної ради підтвердив і голова облради Михайло Кириллов на своїй сторінці у фейсбук:

"В середу 14.05 об 11:00 скликаємо позачергову сесію обласної ради. В порядку денному одне питання: "Ситуація, що склалася на Рівненщині навколо видобутку бурштину".





На правах реклами