Ми у Facebook
21.05.2014, 10:31

Міліція затримала сімох вбивць Небесної сотні

Решта вбивць, за словами правоохоронців, перебувають у розшуку. Багато хто з них ховається в Криму і на сході країни.
Міліція встановила вбивць 46 героїв Небесної сотні. Нагадаємо, в суботу під Кабміном більше 70 сімей померлих активістів Майдану вимагали зустрічі з чиновниками і звіту від силовиків про результати розслідування.

20 травня на закритій нараді міліція і прокуратура відзвітувала перед родичами. Мовляв, уже затримали сімох, а решта - в розшуку, передає ТСН. В основному, це колишні "беркутівці". Багато хто з них ховається в Криму і на сході країни.

Зі свого боку, віце-прем'єр Віталій Ярема запевнив, що до кінця тижня сім'ї отримають обіцяну ще три місяці тому матеріальну допомогу від держави. А також вибачився перед батьками за мовчання і пообіцяв, що такі зустрічі тепер будуть проводити регулярно. Наступна відбудеться через місяць.

В інтернеті з'явився фільм про героя Небесної сотні - рівнянина Олександра Храпаченка [+Відео]

Родичі убитих майданівців говорять, що їм не потрібні пільги чи гроші. Їм важливо дізнатися, хто замовляв, і хто вбив людей на Майдані, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков поклав відповідальність за розстріл протестувальників у центрі Києва на спецпідрозділ "Беркут" і вище керівництво країни.

Вірш в пам'ять Небесної Сотні

За даними Міністерства охорони здоров'я України, починаючи з 18 лютого, в зіткненнях у центрі Києва постраждали 1528 чоловік, загинули 106 учасників антиурядових протестів. 166 офіційно вважаються зниклими безвісти. За даними Громадського сектора Майдану, 20 лютого в центрі столиці від куль снайперів загинули 46 осіб.

17 квітня Міжнародний кримінальний суд в Гаазі отримав декларацію, подану урядом України, з визнанням юрисдикції МКС з розслідування подій на Майдані.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ