Ми у Facebook
21.05.2014, 14:34

Рівненщина: крадій сидітиме 6 років

За квартирні крадіжки 44-річний млинівчанин Віктор відсидить шість років. Такий досвід у чоловіка не перший. Його кримінальна історія і перше знайомство з режимом колонії відбулось ще на початку 90-х років минулого століття.
Крадіжки різних ступенів тяжкості, шахрайство, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, незаконне зберігання наркотичних засобів – це та низка статтей кримінального законодавства, що стала результатом «діяльності» Віктора, повідомляє Олеся Бондарець із Млинівського РВ УМВС.

У Здолбунові на Рівненщині чоловік за зраду підрізав жінку


- Досудові розслідування за злочинами, скоєними Віктором на території Млинова та району, тривали в рамках понад десяти кримінальних проваджень, – коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. – Під час слідства чоловік протягом двох місяців перебував під домашнім арештом.

Рівне: водій збив на переході двох людей

До речі, зазначені вище кримінальні правопорушення вже не вперше слугували підставою до засудження чоловіка: у списку його судимостей ці статті також зустрічаються, а окремі, вочевидь, навіть увійшли в систему.






На правах реклами