Ми у Facebook
21.05.2014, 18:10

На Рівненщині засуджено крадіїв із Закарпаття

Три роки позбавлення волі отримав раніше судимий мешканець Закарпатської області за вчинення квартирної крадіжки у Радивилові, а його спільник спокутуватиме гріхи «умовно».
Двох друзів із Закарпаття вабило у мандрах все, а особливо нові місця і саме ті де можна заробити «дурні гроші». Восени минулого року, 25-річний Владислав спільно із 21-річним приятелем попрямували електропоїздом до Львова. На меті вони мали одне – когось «розвести» на гроші, або ж вкрасти. Про це повідомила Оксана Шуляк із Радивилівського РВ УМВС.

На Рівненщині чоловік вимахував колекційною шаблею перед тестем

Не довго думаючи вирішили зійти на станції Радивилів. Так само потрапили й до першого ліпшого під’їзду однієї з міських багатоповерхівок. Повертаючи в дверях ручки все ж натрапили на незачинені двері. Прямо з трюмо на них «дивився» жіночий гаманець. Його вони схопили і кинулися навтьоки. Однак, не пощастило їм із власниками квартири, а точніше їхній блискавичній реакції. Потерпілі відразу ж зателефонували до міліції та викликали слідчо-оперативну групу.

Рівненщина: крадій сидітиме 6 років

Правоохоронці за фактом крадіжки, що поєднана із проникненням у житло відносно обвинувачених відкрили кримінальне провадження. А матеріальну шкоду завдану потерпілій оцінили в 900 гривень.

Нещодавно відбувся суд. Відтак, три роки і один місяць Владислав проведе у в’язниці, а його спільника покарано іспитовим строком в півтора роки.





На правах реклами