Ми у Facebook
22.05.2014, 15:05

ПриватБанк відновлює штатний режим роботи в Донецькій області

ПриватБанк відновлює штатний режим роботи відділень та банкоматній мережі в більшості міст і районів Донецької області. Про це повідомила прес-служба банку.
За даними прес-служби, сьогодні без обмежень клієнтів обслуговують більше 190 відділень, в штатному режимі працюють більше 90% банкоматів.

"Незважаючи на напружену ситуацію в регіоні, ПриватБанк забезпечує нормальну роботу більшості своїх відділень і банкоматів, що дає можливість вчасно виплачувати зарплати і пенсії всім клієнтам, які отримують гроші за допомогою карт банку, - йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку. - Також банк пропонує всім клієнтам в регіоні активніше користуватися безготівковими платежами з пластикових карт, що набагато безпечніше і вигідніше, ніж розрахунки готівкою".

Як зазначають у банку, одним з найважливіших завдань банку залишається безперебійна доставка в донецькі відділення готівкових коштів та забезпечення безпеки при інкасації банкоматів.

Низка українських та російських банків призупиняють роботу на сході України

За інформацією ПриватБанку, за час політичної нестабільності в регіоні було викрадено 15 інкасаторських автомобілів ПриватБанку. Банк звертається до всіх жителів регіону з проханням повідомити про можливе місцезнаходження викрадених інкасаторських автомобілів з державними номерами АН 6380 НР, АН8221 НI, АН0386 ІВ, АН6419 АР, АЕ3400 ВТ, АЕ9029 НД, АЕ 9024 ВС. Ці авто можуть використовуватися озброєними людьми для організації провокацій і заворушень в регіоні.

У Донецьку та Луганську робочих місць поменшало утричі

Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716-35-02 або (067) 565-12-34, електронною поштою mailto:dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ