Ми у Facebook
26.05.2014, 12:21

На Рівненщині біля Хрінників озброєні чоловіки напали на рибалку та його малого сина [+Фото]

Співробітники СБУ спільно з міліцією затримали озброєну групу осіб, які у лісосмузі поблизу с. Товпижин Демидівського району Рівненської області обстріляли автівку місцевого мешканця.
21 травня цього року зловмисники напали на жителя с.Вербин та його неповнолітнього сина, які повертались з риболовлі додому. Намагаючись зупинити автомобіль, правопорушники відкрили вогонь із вогнепальної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

ВІДЕО: Аварія з маршруткою № 45 у Рівному [+Відео]

Як повідомили у прес-групі УСБУ в Рівненській області, правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди та затримали 5 членів злочинного угруповання. Під час обшуку у них було вилучено пістолети системи «Макаров» та «Форт-12Р», мисливський карабін «Форт-201», а також 162 патрони калібру 7,62 мм.

Рівненщина: чоловік вбив дружину та покінчив життя самогубством (ФОТО) [+Фото]

Встановлено, що один з пістолетів, вилучений у зловмисників, був вкрадений під час нападу 19 лютого цього року на пост №1 ДПС ДАІ Ківерцівського району УМВСУ у Волинській області.



За матеріалами СБУ, міліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.





На правах реклами