Ми у Facebook
31.05.2014, 18:27

«Океан Ельзи – 20 років разом!» у Львові 31.05.2014 [+Відео]

31 травня 2014 року концерт з нагоди 20-річчя групи "Океан Ельзи" відбувається у Львові, на стадіоні "Арена-Львів".
Зважаючи на вагомий привід, група вирішила вперше відзначити свій День народження та запросити гостей на серію грандіозних концертів, які відбудуться на найбільших майданчиках країни. Зокрема, після Львова ювілейний концерт має відбутись у Дніпропетровську (7.06, стадіон «Метеор»), Харкові (14.06, стадіон «Металіст»), Києві (21.06, НСК «Олімпійський») та фінальний концерт в Одесі (28.06, стадіон «Чорноморець»).

Лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук: "Майдан стоїть недарма"

Що стосується деталей проведення концертів, то на сьогодні вже відомо, що участь у київському концерті 21 червня візьмуть музиканти першого складу групи – Павло Гудімов, Юрій Хусточка та Дмитро Шуров. Також варто очікувати на виступ спеціального гостя, ім’я якого поки не розголошується, проте відомо, що з групою його пов’язують давні дружні стосунки, повідомляє офіційний сайт "Океану Ельзи".

Славка Вакарчука привітав рівненський музикант та художник Юрій Журавель

А ми тим часом пропонуємо вам переглянути відео виступу "Океану Ельзи" на київському Майдані. Зважаючи на те, що нині гурту виконується 20 років, символічно, що пісню "Друг", яку пропонуємо вашій увазі, виконує якраз один із попередніх складів "Океану Ельзи" - а саме, 2000-2004 років.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ